این فایل شامل 28+18+43اسلاید + 48 برگ ورد می باشد. گوشه ای از مطلب:
پس از فروپاشی امپراتوری یک پارچه روم تا مدت ها سرزمین اروپا شاهد هرج و مرج و درگیری بین اقوام مختلف اروپایی بود . در حدود سال ۷۵۰ میلادی امپراتوری فرانک ها بنام ” کارولونژ” قدرت را در اختیار گرفته و آرامش نسبی به اروپا بازگشت . قبایل بربر مسیحی و کلیسا به تدریج جانشین امپراتوری روم گردیدند و پایه های بی چون و چرای کلیسا و پاپ ها در قرون وسطی ریخته شد . این امر زمانی به اوج خود رسید که در قرن پنجم میلادی پادشاه فرانک ها به مذهب کاتولیک گروید و کلیسای روم در رقابت با کلیسای ارتدوکس روم شرقی وارد عرصه شرقی گردید . بربرها که خود هنر چندانی نداشتند ، در مواجهه با میراث یونان و روم هنرشان شکل گرفت و دوران احیای هنر فرا رسید . اواخر سده هشتم و اوایل سده نهم میلادی ، در عصر حکومت شارلمانی دوران احیای روم مسیحی و اوج رقابت در عرصه فرهنگ و هنر بود ، این حکومت تا زمان زوالش به دست ناپلئون در سال ۱۸۰۶ میلادی در اروپای مرکزی به حیاط خود ادامه داد .
یکی از سرزمین هایی که لحاظ معماری پس از ایتالیا قابل اهمیت است کشور فرانسه است . با این که تا زمان آغاز سبک معماری رومانسک لین کشور هنوز از لحاظ سیاسی حاکمیت مستقلی نیافته بود اما با توجه به شرایط خاص بومی معماری رومانسک در این کشور به فرم ها و اشکال مختلفی تقسیم گردیده که در میان آنها می توان هفت نوع مختلف از کلیساها رومانسک را در سراسر فرانسه شناخت .
این فایل شامل:
> رومانسک
> رومانسک سبک معماری قرن یازدهم میلادی
> آثار معماری
> نمازخانه کاخ شارلمانی
> کلیسای دیر ین میکائیل
> سبک رومانسک در فرانسه
> کلیسای سن مارتین تورس
> کلیسای کلونی دوم
> سبک رومانسک در ایتالیا
> شمال ایتالیا
> مرکز ایتالیا
> جنوب ایتالیا
> معماری رومانسک در انگلستان
> کلیسای دورم
> سبک های معماری رومانسک
> سبک لومباردی
> کلیسای سن آمبروجو
> سبک نرماندی
> سبک توسکان
> سبک آکتین
> سبک کلونی
> پیکر تراشی و نقش برجسته سازی در معماری رومانسک
کلمات کلیدی مرتبط: دانلود پاورپوینت سبک رومانسک ,رومانسک ,رومانسک سبک معماری قرن یازدهم میلادی ,آثار معماری ,نمازخانه کاخ شارلمانی ,کلیسای دیر ین میکائیل ,سبک رومانسک در فرانسه ,کلیسای سن مارتین تورس ,کلیسای کلونی دوم ,سبک رومانسک در ایتالیا ,شمال ایتالیا ,مرکز ایتالیا , ,> جنوب ایتالیا , ,> معماری رومانسک در انگلستا,